Podaruj prezent

prestige club

Google Plus

BAL SYLWESTROWO NOWOROCZNY 2022/2023

od pokój / noc Rezerwuj Online

Cena Balu (bez noclegu) -  499 zł/brutto/osobę

W cenie zapewniamy:                                               

  • Dania serwowane
  • Open Bar na wino, wódkę, piwo, napoje bezalkoholowe
  • Bufet przekąsek zimnych                              
  • Bufet deserowy z domowymi ciastami i deserkami dworskiego cukiernika
  • Toast noworoczny                                            
  • Pokaz sztucznych ogni                                      
  • Parking na terenie hotelu
  • 20% rabatu w sklepie Winomaniak
  • Dostęp do Internetu Wi-Fi w całym hotelu
  • Pokój dwuosobowy wyposażony w antyczne meble (dla osób które wykupiły pakiet z noclegami)

Menu Nocy Sylwestrowej

19:30   Aperitif

  • Wino Sauvignon Blanc-Neblina-Chile
  • Cabernet Sauvignon –Neblina-Chile

20:00   Dania serwowane przez kelnerów:

  • Carpaccio z polędwicy wołowej zwieńczone parmezanem
  • Zupa krem z pieczonego buraka, feta i pistacjowy pył
  • Steki cielęce po ziemiańsku na sosie estragonowym w towarzystwie bukietu warzyw i ziemniaków
  • Bezowa fantazja podana inaczej

23:00 Danie serwowane:

  • Sandacz grillowany na sosie kurkowym podany z tagliatelle bazyliowym i mixem sałat z delikatnym winegretem

24:00   Toast Noworoczny

  • Cava Flor de Raim Brut O. - Hiszpania

1:30 Danie serwowane:

  • Klarowny bulion z kołdunami

3:00 Danie w kociołku podane:

  • Tradycyjny żur dworski podany z wędzoną kiełbasą i wiejskim jajem

 Bufet z zimnymi przekąskami

  • Sushi Szefa Kuchni
  • Sałatka włoska z mini  mozzarellą
  • Sałatka meksykańska z grillowanym kurczakiem
  • Sałata z pieczonym łososiem, jajkiem i świeżymi warzywami z sosem tysiąca wysp
  • Pieczone bataty z fetą i suszonymi pomidorami oraz aromatycznym pesto z rukoli
  • Tatar ze śledzia podany z chrupiącą cebulką i ogórkiem konserwowym
  • Awokado z krewetkami – lekko zanurzone awokado w sosie amerykańskim na bazie Brandy zdobione krewetkami i świeżym koprem
  • Carpaccio z pieczonego buraka na rukoli podane, zwieńczone parmezanem
  • Tatar z polędwicy wołowej - wołowina w pieprzu marynowana, w towarzystwie cebulki, grzybków i ogóreczka konserwowego
  • Wykwintna szynka dojrzewająca z melonem
  • Deski mięs pieczystych i wędlin dworskich z piklami
  • Jaja wiejskie dekorowane sałatka jarzynową
  • Deski serów francuskich z bakaliami
  • Chrupiące pieczywo, masło w kulkach, pikle

  Bufet z deserami:

  • Patery ciast
  • Desery dworskiego cukiernika
  • Patery owoców filetowanych

 Open Bar:

  • Wyselekcjonowane wino z dworskiej piwnicy: białe i czerwone
  • Piwo Żywiec
  • Wódka Wyborowa
  • Pakiet napoi bezalkoholowych:
    Napoje gazowane: Coca-cola, Fanta, Sprite
    Soki owocowe: jabłkowy, pomarańczowy, grapefruit
    Woda: gazowana, niegazowana
  • Kawa espresso
  • Wybór herbat
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij