od pokój / noc
Rezerwuj Online
Cena Balu (bez noclegu) - 499 zł/brutto/osobę
W cenie zapewniamy:
- Dania serwowane
- Open Bar na wino, wódkę, piwo, napoje bezalkoholowe
- Bufet przekąsek zimnych
- Bufet deserowy z domowymi ciastami i deserkami dworskiego cukiernika
- Toast noworoczny
- Pokaz sztucznych ogni
- Parking na terenie hotelu
- 20% rabatu w sklepie Winomaniak
- Dostęp do Internetu Wi-Fi w całym hotelu
- Pokój dwuosobowy wyposażony w antyczne meble (dla osób które wykupiły pakiet z noclegami)
Menu Nocy Sylwestrowej
19:30 Aperitif
- Wino Sauvignon Blanc-Neblina-Chile
- Cabernet Sauvignon –Neblina-Chile
20:00 Dania serwowane przez kelnerów:
- Carpaccio z polędwicy wołowej zwieńczone parmezanem
- Zupa krem z pieczonego buraka, feta i pistacjowy pył
- Steki cielęce po ziemiańsku na sosie estragonowym w towarzystwie bukietu warzyw i ziemniaków
- Bezowa fantazja podana inaczej
23:00 Danie serwowane:
- Sandacz grillowany na sosie kurkowym podany z tagliatelle bazyliowym i mixem sałat z delikatnym winegretem
24:00 Toast Noworoczny
- Cava Flor de Raim Brut O. - Hiszpania
1:30 Danie serwowane:
- Klarowny bulion z kołdunami
3:00 Danie w kociołku podane:
- Tradycyjny żur dworski podany z wędzoną kiełbasą i wiejskim jajem
Bufet z zimnymi przekąskami
- Sushi Szefa Kuchni
- Sałatka włoska z mini mozzarellą
- Sałatka meksykańska z grillowanym kurczakiem
- Sałata z pieczonym łososiem, jajkiem i świeżymi warzywami z sosem tysiąca wysp
- Pieczone bataty z fetą i suszonymi pomidorami oraz aromatycznym pesto z rukoli
- Tatar ze śledzia podany z chrupiącą cebulką i ogórkiem konserwowym
- Awokado z krewetkami – lekko zanurzone awokado w sosie amerykańskim na bazie Brandy zdobione krewetkami i świeżym koprem
- Carpaccio z pieczonego buraka na rukoli podane, zwieńczone parmezanem
- Tatar z polędwicy wołowej - wołowina w pieprzu marynowana, w towarzystwie cebulki, grzybków i ogóreczka konserwowego
- Wykwintna szynka dojrzewająca z melonem
- Deski mięs pieczystych i wędlin dworskich z piklami
- Jaja wiejskie dekorowane sałatka jarzynową
- Deski serów francuskich z bakaliami
- Chrupiące pieczywo, masło w kulkach, pikle
Bufet z deserami:
- Patery ciast
- Desery dworskiego cukiernika
- Patery owoców filetowanych
Open Bar:
- Wyselekcjonowane wino z dworskiej piwnicy: białe i czerwone
- Piwo Żywiec
- Wódka Wyborowa
- Pakiet napoi bezalkoholowych:
Napoje gazowane: Coca-cola, Fanta, Sprite
Soki owocowe: jabłkowy, pomarańczowy, grapefruit
Woda: gazowana, niegazowana - Kawa espresso
- Wybór herbat